ideal-for

100% NATURAL

SARMENT DE VID

PINOT NOIR - MACABEU - XAREL·LO - PARELLADA
CABERNET SAUVIGNON - MERLOT - MALBEC

sellos

Ideal per cuinar amb flama, brasa i fum

Calçotades, Paelles...

Grill aromàtic, Fumats...

Grill aromàtic, Fumats...

Sarment de vinya aromàtic per a cuina

"Després de la poda anual de la vinya, recollim el sarment amb tècniques netes de treball, aconseguint-se absència de terres, cuidem el seu assecat, sota cobert per mantenir-lo i garantir aportació, la seva major qualitat i aroma. D'aquesta manera aconseguim potenciar aquest toc especial i característiques fantàstiques de la sarment durant les coccions."

Els nostres productes

Sarment en branca

Proporciona flama immediata i brasa a continuació...

Sarment trossejat

Fumat instantani, dosificació fàcil i ús de flama/brasa...

Fusta de cep de vinya

Proporciona brasa tradicional, semblant a la llenya...

Què és la sarment de vinya?

El sarment de la vinya és un brot llarg, sec i flexible. La branca seca de la vinya, que es poda cada any i es fa servir per cuinar oferint un especial sabor i aroma al menjar. A través dels sarments ha corregut la saba de la vinya que fa possible que a l'hora del rostit s'impregni d'un sabor i una aroma molt especia.

Les sarments són ideals per cuinar qualsevol tipus d'aliment, ja siguin verdures, carns, peces, fins i tot arròs. Tot i que l'ús més conegut és per a barbacoes dels típics calçots.

La sarment és d'encesa ràpida, compatible amb la utilització de llenya o carbó vegetal a l'hora de cuinar. La flama pot durar uns 15 minuts, depenent de les condicions d'aire que hi hagi. Mentre que les brases tenen una durada aproximada de mitja hora.

PRODUCTE DE PROXIMITAT

Sarments procedents de diferents varietats de ceps com Pinoit Noir, Macabeu, Xarel·lo i Perellada, de la comarca de l'Alt Penedès (Barcelona) i l'Alt Camp (Tarragona).

Aquesta zona destaca per l'elaboració del Cava i els vins de denominació d'origen Penedès.

Aquesta caixa de sarments, prèviament ja assecats, d'encesa ràpida, us facilitarà efectuar diverses BBQ, calçots fins a 3-4 manats i de 6 a 10 encesos de xemeneies o estufes.

SARMENT DE VID D'ÚS ECOLÒGIC

Cada tardor, després de la verema, la vinya ha de ser podada per preparar la propera collita del raïm.

El sarment són les branques procedents d'aquesta poda, que pot ser reutilitzat i reciclat, per a l'encesa de xemeneies o estufes. així com usat per a rostit o cocció amb flama o bé mitjançant brases.

Amb la compra daquest producte, vostè està ajudant a reciclar amb un segon ús, un producte que la vinya ha generat.

ÚS TRADICIONAL A CUINA

Gràcies als matisos organolèptics, és ideal per cuinar qualsevol tipus d'aliment. Aporta sabor a guisats, paelles, carns i verdures cuinades a la barbacoa.

És una forma molt natural d´aportar aromes i sabors als nostres plats millorant el resultat final.

LA FLAMA DEL SARMENT

La seva flama color taronja, de ràpida combustió, el fa ideal per als calçots, controlant-se fàcilment l'alçada del foc.

Per controlar la flama, s'aconsella repartir la quantitat en dues tandes, especialment durant l'elaboració de calçots. El seu encès és ràpid i senzill.

OrigenAlt Penedès i Camp de Tarragona
VarietatsPinot Noir - Macabeu - Xarel·lo - Parellada Natural - Cavernet Sauvignon - Merlot - Malbec
AssecatNatural
Poder calorífic4.500 Kcal/Kg
Durada flama i brasa30 Minuts